ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ 600 ΥΠΑΡΚΤΆ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ 67650

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

sorras-dikastirio-1Στις 28/6/2013, στο 8ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η μήνυση του βουλευτού κ. Άδωνη Γεωργιάδη και των δημοσιογράφων κ.κ. Δαραβίγκα και Ψυλάκη εναντίον του κ. Αρτέμη Σώρρα και του κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη με την κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.

Το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά και τους δύο κατηγορούμενους και το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι επειδή, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα (Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα) αποφασίστηκε, να διαβιβαστεί η δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

Να επισημάνουμε ότι η υπόθεση πέρασε από στάδιο προανάκρισης, κατά το οποίο κανένα στοιχείο δεν κατατέθηκε στους ανακριτές από τους καταγγέλλοντες ή μάρτυρες κατηγορίας, από το οποίο να προκύπτει η παραμικρή απόδειξη περί πλαστότητας των γραμματίων.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο κ. Δαραβίγκας που ήταν παρών ζήτησε συγνώμη!!!

Στη δίκη αποδείχθηκε περίτρανα η αλήθεια των ισχυρισμών του κ. Σώρρα και της END για την ύπαρξη των ομολόγων αξίας 600.000.000.000 δολαρίων τα οποία είναι κατατεθειμένα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Το έγγραφο της αθωωτικής απόφασης (67650/13)pdf

apofasi-67650-2013sΔιαβάστε παρακάτω τα επίμαχα σημεία από της αθωωτικής απόφασης (67650/13).

  • …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000).
  • …Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
  • Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα.
  • Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην Κυπριακή Δημοκρατία.
  • …Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν. Όπως κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης Gregory Pappas, ο οποίος τυγχάνει Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών, που εδρεύει στο Οντάριο του Καναδά και είναι θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό, που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους…
  •  …Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος…
  • …Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι…
  • …Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα πρέπει η δικογραφία κατ’ άρθρο 38 ΚΠοινΔ, να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων…

Η στάση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

Στις 26/6/2013 και 27/6/2013 στάλθηκε Δελτίο Τύπου pdf σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Τηλεόραση, Ράδιο, Εφημερίδες κλπ) για την κάλυψη της δίκης που θα γινόταν στις 28/6/2013.

Μόνο το Star Channel ανέφερε το γεγονός. Κανένα άλλο από τα μεγάλα κανάλια, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς δεν ανταποκρίθηκε. Κράτησαν σιγή ιχθύος!

Μετά την ακροαματική διαδικασία και την αθωωτική απόφαση στάλθηκε πάλι Δελτίο Τύπου pdf σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Τηλεόραση, Ράδιο, Εφημερίδες κλπ). Και πάλι κανένα (τώρα ούτε το Star Channel) από τα μεγάλα κανάλια, εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν ανταποκρίθηκαν, κράτησαν πάλι σιγή ιχθύος!

Ο Δικηγόρος Γεώργιος Παπαδάκης και ο Αρτέμης Σώρρας στο Kontra Channel στις 29.06.2013


Είναι απορίας άξιον γιατί οι αρμόδιοι δεν παίρνουν τα λεφτά;

Ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να δώσουν μια γραπτή απάντηση αρνητική ή καταφατική!

Τα Μ.Μ.Ε. αρκέστηκαν στο να λοιδωρίσουν και να κατασυκοφαντίσουν την όλη πρόταση-προσφορά. Περιορίστηκαν στην παραπληροφόρηση και λασπολογία με στόχο και σκοπό να εξουδετερώσουν τον κ. Αρτέμη Σώρρα και την END.

Για όλους αυτούς, απάντηση η απόφαση του Δικαστηρίου 28/6/2013 (Αρ. Απόφασης 67650/13 pdf) που δικαιώνει τους Έλληνες αυτούς πατριώτες, και βροντοφωνάζει από μόνη της.

600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 50 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Θα πρέπει να δώσουν απάντηση.

Εάν δεν δώσουν απάντηση είναι τουλάχιστον ύποπτοι αν όχι ένοχοι.

Post a Comment

0 Comments