ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΚΕΙΤΑΙ) ΜΑΚΡΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΖΑΚΗΣ

 

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΖΑΚΗΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΔΑ ΝΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΙΑ...
ΒΙΝΤΕΟ



=========================================================

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ"

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.

(ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ)

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΣΕ ΡΟΖΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ;; ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΜΑΙ"...!
=========================================================
ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΖΑΚΗ-ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
=================================================================
ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ
ΡΟΖΑΚΗ-ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
"Ααρών Αβουρί: ο πλέον μισέλλην εβραίος πράκτωρ που έμεινε 2 τετραετίες στο τιμόνι της χώρας και την διέλυσε"
Ο ΡΟΑΖΑΚΗΣ-ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ
Ολοι οι δρόµοι οδηγούν στo Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης | Έθνος

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΟΖΑΚΗΣ-ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΛΙΑΜΕΠ με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, και την πρώην υπουργό  Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, επίσης στο πάνελ (συμμετείχε εξ αποστάσεως και ο τραυματίας λόγω ατυχήματος πρώην ΥΠΕΞ της κυβερνησης Τσίπρα, Γιωργος Κατρούγκαλος), ο Χρήστος Ροζάκης υποστήριξε πως η Ελλαδα έχει τηρήσει μαξιμαλιστική θέση σε όλα τα ζητήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.«Εχει θεωρήσει ότι μπορεί να έχει ΑΟΖ μέχρι την Κύπρο, πράγμα αδύνατον. Εχει θεωρήσει ότι μπορεί να έχει 12 ναυτικά μίλια παντού. Εχει θεωρήσει ότι μπορεί να έχει εναέριο χώρο μεγαλύτερο από την αιγιαλίτιδα ζώνη της», ήταν μερικές μόνο από τις επισημάνσεις του που «ερέθισαν»
Εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ για τα ελληνοτουρκικά και τη Χάγη (video ...
συνδεσμος
=======================================================================
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2.       Υο Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

Post a Comment

0 Comments