ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΝΟΜΟ 3845/2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΝΟΜΟ 3845/2010




Με το Νόμο 3845 του 2010, ο οποίος είναι ο Νόμος που ψηφίστηκε προκειμένου να γίνει η εφαρμογή του Μηχανισμού Στήριξης. Ουσιαστικά είναι το 1o Μνημόνιο που ψηφίστηκε με την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.
Στον συγκεκριμένο νόμο βλέπουμε στην παράγραφο 4 του πρώτου Άρθρου, ότι << παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού>>


Συμπερασματικά αντιλαμβανόμαστε ότι από την ψήφιση του Ν. 3845, ο Υπουργός Οικονομικών έχει την εξουσιοδότηση να υπογράφει Μνημόνια ή συμβάσεις δανεισμού που θα εφαρμόζονται επάνω στους Έλληνες πολίτες.
Και ενώ στο τέλος της παραγράφου αυτής λέει ότι <<εισάγονται στη Βουλή για κύρωση>>, διαπιστώσανε ότι κάνανε λάθος και ότι ρισκάρουν να μην ψηφιστούν τα δυσβάσταχτα μέτρα που όλοι μας έχουμε βιώσει από τότε μέχρι και σήμερα, μετά από 5 μέρες με τον Νόμο 3847 /2010 με την παράγραφο 9 του συγκεκριμένου νόμου, αντικαθιστούν την λέξη <<κύρωση>> με τη φράση <<συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους>>.


Δηλαδή το Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει ρόλο κομπάρσου σε οποιαδήποτε Μνημόνιο ή Συμβαση δανεισμού αποφασίσει, προφανώς κατόπιν εντολών από σκοτεινά κέντρα εξουσίας, να υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών, την οποία <<Εισάγονται στη βουλή για συζήτηση και ενημέρωση και ισχύουν και εκτελούνται από την υπογραφή τους>>.
Έτσι το Ελληνικό κοινοβούλιο και με την επικύρωση ενός νόμου, μετατρέπεται και επίσημα σε ένα μεγάλο καφενείο όπου οι βουλευτές <<συζητούν και ενημερώνονται>> γι αυτά που έχει υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να επέμβουν, ή να το εμποδίσουν.
ΟΠΟΤΕ, ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ – ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΣΥΖΗΤΟΥΝ«???
ΩΣ ΠΟΤΕ???
Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ.
ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ
ΠΗΓΗ : ΙΣΑΝΔΡΟΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

Κωστας Φελεκης Υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Τηλέφωνο: 6942412335

Facebook: Κωστας Φελεκης
Instagram: kwstas_felekis
Twitter: ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΛΕΚΗΣ

ΕΔΡΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Post a Comment

0 Comments