ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"

 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID"

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Προβάλλουν την Δημοκρατία της Αθήνας, αλλά αυτοί μιλούν για τον 4ο αιώνα του Περικλή. Όχι ο 4ος αιώνας του Περικλή δεν ήταν Δημοκρατία. Ο Περικλής ήταν Τύραννος στην Αθήνα! Γιατί δεν μας το λένε; Ήταν βασιλιάς; Τι ήταν; Δημοκράτης; Τύραννος ήταν ψηφισμένος! Γιατί τον κρύβουν; Είδατε πώς κόπτονται όλοι οι μασόνοι για τον 4ο αιώνα του Περικλή και δεν κόπτονται για την Σπαρτιάτικη Δημοκρατία που ήταν 600 χρόνων;
Αλλά κόπτονται για την Αθήνα που είχαν γυναικωνίτη και μας την είχαν πάρει; Είπα ακόμα ότι ο Περικλής ήταν Γεφυραίος. Δεν έχει όμως σημασία!



Ας μείνουμε εδώ! Εμείς θα μάθουμε από τα λάθη της Δημοκρατίας του παρελθόντος και θα φτιάξουμε μια Ελλάνια Δημοκρατία που αυτή την φορά όμως θα είναι με ΑΞΙΕΣ, με ΑΡΧΕΣ και με 3 ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, τόσους χρειάζεσαι τώρα και σε 50 χρόνια θα χρειάζεσαι άλλους 2. τότε εκεί θα κλειδώσει όλο το κομμάτι της Δημοκρατίας και δεν θα μπορεί κανένας να μιλάει για Δημοκρατία. Μπορεί να μιλούν για Ολιγαρχία, αλλά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Και θα έχουμε ΠΟΛΕΙΣ. Δεν χρειάζεται να έχουμε κράτη! Τα κράτη είναι σχεδόν αόρατα! Το κράτος είναι η δύναμη ενός Έθνους. Ας φτιάξουμε λοιπόν την Δημοκρατία μας κι ας φτιάξουμε την Πολιτεία μας που θα είναι από τον Πολίτη και ο Πολίτης ορίζει την ζωή του. Ο Πολίτης θα έχει τον Νόμο του, τον Νόμο που βγαίνει από τον ίδιο τον Πολίτη, από την ίδια του την Ύπαρξη!
Ας το κάνουμε μια φορά, τι έχουμε να χάσουμε; Άλλωστε, τώρα δεν πρέπει να χαθεί κανένα παιχνίδι. Γιατί; Γιατί είμαστε πιο πλούσιοι από ποτέ!
Δεν υπήρξε άλλη φορά που ο πλανήτης να έχει 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους μαζί με τα υβρίδια! Θα το δεχτώ! Μαζί και αυτά! Είναι δυνατόν οι άνθρωποι να μην μπορούν να διαχειριστούν τα ζώα τους; Είναι δυνατόν τα ζώα να διαχειρίζονται 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους; Ελάτε αγαπητοί μου συνέλληνες! Ήδη έχουν πάρει χαμπάρι σε όλον τον πλανήτη και γίνεται χαμός. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ-ΚΕΡΔΗ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Και τώρα που σε πάνε για αφανισμό, επεμβαίνουμε εμείς και θα επέμβουμε όλοι μαζί! Κι αυτό το παιχνίδι θα είναι μαζικό και ολωνών μας! Με βάσεις! ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ! Ποιας ύπαρξης; Του Δαρβίνου; Γιατί; Σε ποιο Αξιακό και σε ποιες Αρχές υπακούει μια δημοκρατία, ο κομμουνισμός, ή τουλάχιστον ένα δόγμα. Τι Αξιακό έχει; Ό,τι θέλει κάνει!
Όμως επειδή σήμερα έχουμε 6.500 θρησκείες, επειδή έχουμε τόσο διαφορετικές ψευδοιδεολογίες θα πω και θα τις πω έτσι κι ας βγει κάποιος να μου αποδείξει ότι είναι η σωστή.
Εγώ λοιπόν θα πω ότι η Πολιτεία δεν αντέχει από ιδεολογίες. Δηλαδή, για να συγκροτηθεί η Πολιτεία, αντέχει όποια ιδεολογία έχει ο καθένας και όπου πιστεύει, αρκεί αυτό να μην ενοχλεί την Πολιτεία, τους Νόμους, τις Αρχές και τις Αξίες της. Άρα, θα συμβιώσουμε όλοι μαζί.
Η δεύτερη κατηγορία θα είναι που πιστεύεις. Δεν μας απασχολεί που πιστεύεις.
«ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ…»



Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι και θα τραβήξω μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή, γιατί ήρθε η ώρα και ξεκινάει από αυτή την εκπομπή και θα συνεχιστεί σε άλλες.
Η διαχωριστική γραμμή είναι η εξής: ήδη τα ΜΜΕ της Αντινόησης προσπαθούν να χαρακτηρίσουν θρησκευτική την δική μας διαδικασία.
Το λέω και το φωνάζω, αν θυμάστε: Με έλεγαν στην αρχή «ομογενή». Δεν είμαι βρε ζώα ομογενής, δεν έχω κάνει μετανάστης, γνωρίζω όλες τις χώρες του κόσμου, έχω ταξιδέψει όπου δεν φαντάζεστε, αλλά μετανάστης και ομογενής με την έννοια που το λέτε, δεν είμαι!
Μετά: «ο σωτήρας Αρτέμης Σώρρας  και ευεργέτης!» «Βρε ζώα», τους είπα, «δεν είμαι ευεργέτης, ούτε σωτήρας, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!». Αυτοί έλεγαν ευεργέτης! Πήγαν εμένα να βραβεύσουν τα ζώα! Γίνεται; Δεν γίνεται! Τελικά, δεν πήρα ποτέ το βραβείο, το πήρε ο πίτουρας! ΝΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ; Ρε, άντε να χαθείτε ζώα! Για αυτό θα δείτε ότι έκρυψαν και το βίντεο που έγινε στα γραφεία της Ηνωμένης Ευρώπης. Προσπάθησαν να πουν ο,τιδήποτε και για αυτό θα τοποθετηθώ ως εξής, που τώρα τελευταία το πάνε ότι φτιάχνουμε και θρησκεία.
Τους λέω λοιπόν: «Είτε για Αρχαιολάτρες, είτε για Δωδεκαθεϊστές, είτε για τα ζώα του Σιωνισμού, είτε για οποιοδήποτε άλλο ζώο κινείται μέσα σε δόγματα και δεν μπορεί να αντιληφθεί το Υπαρκτό και το Αληθινό, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ που την ορίσαμε είναι Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Ή ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ.
Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση εγώ να επιτρέψω να γίνει θρησκεία η Κοσμοθέαση και δεν μπορεί να γίνει ποτέ! ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; Πώς θα κάνεις τον Γαλαξία θρησκεία; Πώς θα κάνεις το φυσικό περιβάλλον θρησκεία; Γιατί το φυσικό περιβάλλον είναι όλο αυτό και όχι αυτό που βγαίνεις έξω στην αυλή σου. Δεν έχει ανάγκη να το κάνεις θρησκεία αγαπητέ μου! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. Δεν μπορεί να γίνει ποτέ δόγμα και θρησκεία. Είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να το κάνεις ποτέ.
Είναι λίγοι και τιποτένιοι όσοι προσπαθούν να κάνουν θρησκεία την Ελλάνια Κοσμοθέαση που είναι τόσο τεράστια και δεν χωράει σε κανένα χαρτί και σε κανένα ΦΕΚ. Η Κοσμοθέαση είναι μόνο στην αντίληψη μας και όσο αντιλαμβάνεται ο καθένας. Κλείνουμε αυτό το κομμάτι.

Άρα, δωδεκαθεϊσμός και τούμπανα, όλων αυτών των εβραίων, των χαζάρων και κάποιων εγκάθετων μασονο-αρχαιοελληνιστών, τους λέω λοιπόν ότι θα με βρουν μπροστά τους. Πείτε τους να πάνε από εκεί που ήρθαν!
Στο κομμάτι τώρα για την Πολιτεία, δηλώνω και η διαχωριστική τεράστια γραμμή είναι η εξής:
Γνωρίζετε λοιπόν με τον όγκο των στοιχείων, των αποδείξεων και χιλιάδων εγγράφων και τον χρόνο που κυλούν μέσα στα χρόνια, γιατί υπάρχουν άνθρωποι και μυαλά που αντιλαμβάνονται και τι έχει συμβεί μέσα σε αυτά τα χρόνια με πραγματικές αλήθειες, σε πραγματικό χρόνο και όχι όπως θέλουν αυτοί να τοποθετηθούν. Άσχετα τι λένε, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουν κάνει, πώς το έχουν κάνει, πού πάνε και πώς πολεμάνε, τους λέω:
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟΤΗΤΑ Η ΜΗ, ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Είναι τόσο απόμακρα και μακρυά και δεν κινδυνεύουν. Άλλωστε έχω πει, οι θεότητες υπάρχουν, ή δεν υπάρχουν, είναι μια άλλη διαδικασία και το πώς τις έχουν φτιάξει κι αν κάποιες είναι αυτόκλητες.
Τώρα τελευταία με ενημερώνουν στην Αθήνα, βγήκε μια εκκλησία, η εκκλησία του Θεού! Ακούστε! Γιατί ο χριστιανισμός κινδυνεύει από χιλιάδες πράγματα κι όχι από την Πολιτεία. Η Πολιτεία θα σώσει όλη αυτή την διαδικασία. Αυτή η «εκκλησία του Θεού είναι Κορεάτικη και λέει ότι ο Θεός είναι γυναίκα και μάλιστα Κορεάτισσα. Είναι βαριά τα πράγματα! Τα ναρκωτικά έχουν κάνει μεγάλο κακό! Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα!
Ήρθε και μια γνωστή, η οποία πήγε σε αυτούς και τα είδε όλα καλά! Διαβάζουν πάλι την εβραϊκή γραφή, αυτή την ωραία με τον θεό των Εβραίων και τον Αβραάμ και τον Ισαάκ κι όλο αυτό το πανηγύρι του Γιαχβέ, αλλά ο Θεός είναι Κορεάτισσα! Βέβαια! Και μαζεύουν τις γυναίκες. Τέλος πάντων! Είναι φρικτά τα πράγματα. Πάλι δεν με ενδιαφέρει! Πάλι το αφήνω απέξω!
Εγώ δεν θα πω ότι ο Θεός είναι Κορεάτισσα, ή αγελάδα κι όπως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας. Δεν μπορούμε εμείς με όλον τον πολιτισμό μας και με όλον τον σεβασμό στα πρόσωπα των ανθρώπων και των συνελλήνων, που πιστεύουν οπουδήποτε, καλώς ή κακώς, δικαίως ή άδικα. Εκεί δεν ακουμπάει η Πολιτεία. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, λένε ότι είναι εκπρόσωποι του Θεού τους, εμείς σεβόμαστε το πρόσωπο της Θεότητας και δεν το πειράζουμε και δεν έχουμε τίποτα μαζί του. Τους εκπροσώπους όμως που κλέβουν τον κόσμο, που άλλα λενε κι άλλα κάνουν, που έχουν περάσει στους λογαριασμούς, που έχουν την γη των προγόνων μου, το 70% της Ελλάδος ανήκει στην εκκλησία, που έχει παντού μετόχια και σκοτώνουν το μυαλό, την νόηση και την αλήθεια και κλέβουν τον κόσμο, που το κάθε γηροκομείο είναι επιχείρηση για αυτούς που νομίζετε ότι η εκκλησία έχει γηροκομεία και γηροκομεί τους ανθρώπους, που τους παίρνει την σύνταξη…ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!
Έχω κι αυτή την στιγμή, παράδειγμα στην Ε.ΣΥ και ένας συνέλληνας Γερμανός, ο οποίος πήγε την θεία του, σε ένα γηροκομείο μιας εκκλησίας και του είπαν ότι επειδή παίρνει 600 ευρώ σύνταξη δεν την βάζουν μέσα γιατί δεν παίρνει 1000. Τότε τι γηροκομείο είσαι ρε εκκλησία; Επιχείρησης; Η γιαγιά κοστίζει 1000 ευρώ τον μήνα; Θέλω να πω ότι όλο αυτό είναι μια τεράστια εκμετάλλευση και δεν δέχομαι κανέναν εκπρόσωπο του θεού του ή του πάπα, είτε εδώ του ρασοφόρου του δικού μας, είτε του Ινδού, είτε του Σατανά! Εδώ υπάρχει εκκλησία του Σατανά!
« Και τι εκπροσωπείς παιδί μου εσύ;»
«Τον σατανά!»
« και πού το ξέρουμε; Φέρε μας! Έχεις διαπιστευτήρια να μας πεις;»
«όχι!»
«και τι κάνεις; Τι σου είπε να κάνεις; Σου είπε να μας σφάξεις; Τι σου είπε; Σου είπε να μας κλέψεις; Δηλαδή σου είπε να μαζεύεις την περιουσία και να πηγαίνεις γύρω-γύρω στους γέρους και ό,τι περιουσία έχουν να τους λες: «Υπογράψτε εδώ την περιουσία και θα πάτε στον παράδεισο;» Αυτό είναι απάτη κύριοι! Αν αυτό δεν είναι απάτη, τότε τι είναι; Έχω μαζέψει 900-1000 τέτοιες περιπτώσεις που έγραψαν την περιουσία τους στο νοσοκομείο. Όταν ήταν κοντά στον θάνατο, πήγαιναν αυτοί οι άγιοι άνθρωποι οι παπάδες που κάνουν τόσο καλό, για να πάρουν την υπογραφή, να πάρουν την περιουσία του ανθρώπου για να πάει λέει και να έχει καλό παράδεισο!

Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΣΩ! ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Άρα, οι εκπρόσωποι δεν έχουν καμμία θέση στην κοινωνία και για ό,τι έχουν κάνει ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ό,τι έχουν κλέψει κι ότι έχουν καταδολιεύσει, έχουν να κάνουν με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΩ! ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ.
ΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕΙ 8.000.000 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!
Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Αν εδώ οι Έλληνες παπάδες έχουν κλέψει, έχουν εκπορνεύσει, η Πολιτεία είναι εδώ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!
Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και με όλη την οργάνωση της Πολιτείας, δεν μας πειράζει και σεβόμαστε οποιαδήποτε θρησκευτική θεότητα έχει ο καθένας και με σεβασμό στον Πολίτη που πιστεύει οπουδήποτε. Καλώς ή κακώς, δικαίως ή άδικως! Σέβεται την Πολιτεία και είνα ισάξιο μέλος. Δεν μας πειράζει σε τίποτα!
Οι εκπρόσωποι όμως των θεοτήτων που λυμαίνονται από μυστικές υπηρεσίες, από δικαστήρια, από ΦΕΚ, από την Βουλή και από οποιεσδήποτε οργανώσεις κι ενοχλούν την Πολιτεία μου, έχουν να κάνουν μαζί μου, γιατί έχουν ταυτότητες, στο κάθε κράτος, στην κάθε κοινωνία, στην κάθε Πολιτεία, διότι ψηφίζουν, διότι πληρώνονται, διότι είναι μέσα στον Νόμο και πρέπει να είναι μέσα στον Νόμο της Πολιτείας, που εμείς οι Πολίτες έχουμε ορίσει.
Πιστεύω να ήμουν ξεκάθαρος, να ξεκαθαρίσει το θρησκευτικό θέμα, διότι δεν υπάρχει!
Με σεβασμό μεγάλο σε όλους τους Πολίτες και όπου πιστεύουν!
Η Πολιτεία όμως είναι πάνω από όλα γιατί ζούμε όλοι μαζί και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι μαζί!
Ακόμα και να είναι κανείς εκπρόσωπος σε μια εταιρεία. Αν κλέψει, τι τον κάνεις; Τον αφήνεις έτσι; Όχι ε; Τώρα τι πάθατε ρε παιδιά; Η ασπίδα των θεοτήτων να μπαίνει μπροστά στους εκπροσώπους; Δεν είναι δυνατόν! Ό,τι έχουν πει οι θεότητες που όλες μιλάνε για καλό κι ό,τι καλό έχουν παράξει, θα το δούμε! Και από τους ανθρώπους και από τους θεούς τους. Για ό,τι κακό έχουν κάνει, εγώ δεν θα περιμένω να το βρουν από τους θεούς τους. Θα τους κεράσω εγώ, το κακό που έχουν κάνει! Είμαι ξεκάθαρος;



ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.




ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.




ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ 


===========================================================
Κωνσταντίνος Φελεκης Υπ. Βουλευτής ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6942412335
mail: kostasfel89@gmail.com
ΕΔΡΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ


via Blogger https://ift.tt/3FHrMZQ
January 19, 2022 at 12:23AM
via Blogger https://ift.tt/352zaCG
January 19, 2022 at 12:23AM
via Blogger https://ift.tt/3qCPBhl
January 19, 2022 at 02:18AM
via Blogger https://ift.tt/3fEjrLW
January 19, 2022 at 05:18AM
via Blogger https://ift.tt/33QK7Xr
January 19, 2022 at 05:18AM

Post a Comment

0 Comments